HRM-tertainment

HRM-tertainment

Ook een beetje peper in je HR?

Abonneer je dan op hrm-tertainment. Een paar keer per week stuur ik je dan mijn persoonlijke verhalen vol humor, verwondering en inspiratie over HRM. Waarschuwing vooraf: ik ben best een gevoelig type, maar heb ook last van hyperactiviteit en slik geen pilletjes, en ga dus regelmatig helemaal over the top. Trek je dat niet, heb je geen gevoel voor humor, of vind je elke mail er een teveel, dan is dit niets voor jou.

Wat lezers zeggen over HRM-tertainment

Kim Tinga


"Ik vind het helemaal geweldig Ik ontvang dagelijks allerlei suffe HR nieuwsbrieven. Jouw mails zijn een verademing. Eindelijk eens een originele, frisse blik op HR zaken. En met humor, top!"

Aartjan van Erkel

"Ademloos gelezen. Briljant."

Babke Schepers

HR Consultant Trifork

"Uniek schrijverstalent, echt waanzinnig hoe je elke keer weer met een inspirerend stuk mijn mailbox weet op te vrolijken, wat ik elke keer met volle aandacht lees. Op allerlei fronten leerzaam en bovenal erg nuttig om even uit te zoomen middels jouw frisse blik op verschillende zaken binnen HR."

Willy Kruger

Adviseur Arbo Gemeente Amsterdam

"Hrm-tertainment is als een vastgelopen motor of gesprek een nieuwe impuls geven. Soms is het nodig de gedachte te verzetten om weer verder te kunnen. De hrm-tertainments helpen daarbij: even resetten en vanuit een andere invalshoek verder…..Dank daarvoor Bob"

Chantal Verdonk

Albero Scholen

"Ik geniet altijd van jouw stukjes. Lekker een stukje ontspanning gecombineerd met nuttige info, een ander perspectief of nieuw inzicht. Heb ik een hele drukke dag en eigenlijk geen tijd om jouw mail met aandacht te lezen, dan doe ik dat de volgende dag. Geen woord van jou gaat in mijn overvolle mailbox dus verloren.

Nicolette Kommers

De Arbodienst

"Super leuk geschreven!!"

Petra Mama

"Bob je bent top! En uniek! Hahaha geweldig weer!"

Yvonne Kuipers

O.R.S. Lek en Linge

Zo, dat moest even van je hart! Ik heb heel hard moeten lachen om de uiteenzetting en je ervaring. Klopt, je kan niet iemand helpen die het probleem niet onderkent. Je beeldende manier van schrijven maakt het altijd aangenaam te lezen voor iemand zoals ik die in plaatjes denkt.

Jolanda van Berlo

"Complimenten voor jouw leuke stukjes. Je kunt heel beeldend schrijven, altijd weer leuk!"

Sirius Paalvast

"Als mede grote muziekfan heb ik genoten van je mailing. Geweldige koppeling tussen passie en werk! Waarbij ik voor het eerst een mailing leuk vond! Gefeliciteerd dus.."

Hetty Muller

Chr. Muller Touw

"Jouw HR-berichten bezorgen mij altijd een glimlach op mijn gezicht, de humor, heerlijke entertainment!!" 

Robert van de Boogard

"Ik moet het je nageven … je bent een taalvirtuoos. Ga zo door! "

Louise Vermeer

DP Care

"Wat een gave tekst! Die komt goed aan!"

"Zoals jij schrijft over het HR vak zijn er niet veel. Jouw mail is een van de weinige waar ik blij van word. Ga vooral door met schrijven!"

Ben van Rooij

"Je schrijft hele leuke inspirerende mails!"

Jenny Cornelisse

"Zo, die komt binnen! Ongelofelijk knap hoe je het elke keer weer weet te formulieren. Chapeau! Je blijft mij verbazen... wat een schrijverstalent ben jij! Zo recht uit je hart (en hoofd). Elke dag zet jij me weer aan tot nadenken. Geweldig en ga zo door! Een groot fan."

Margot de Wit

Overbeek - Remia

"Ga vooral door met je verfrissende, spiegel voorhoudende en humorvolle HRM-tertainmentjes. Ik geniet ervan en het houdt me scherp."

Martine Duenk

WGV Zorg en Welzijn

"De titels van jouw mails zijn vaak zo pakkend dat ik ze wel moet lezen. En meestal tijdens het lezen krijg ik vanzelf een glimlach op mijn gezicht. Veel humor!"

Nancy Berendsen

Rovinij

"Bobnisch profileren. hahahaha.

Pauline Miedema

Zebra Fabriek

"Wat een mooie persoonlijke touch, mijn complimenten"

Ralph Elias

One2Ten

"Hele leuke nieuwsbrieven, complimenten."

Hylke Oldenboom

"Petje af. Mooi verhaal, boeiend en blijft hangen. Precies wat je wilt natuurlijk ;)"

Mark Luikens

"Even melden dat ik deze column de mooiste vind van allemaal! Je bent tenenkrommend eerlijk over jezelf. Moet je kijken hoe je mensen inspireert met je rock-bottom-bounce-back ervaringen"

Beyke Goris

"Complimenten voor je leuke stijl van schrijven. Ik lees je mails graag waarbij je zo mooi de vinger op de ‘zere’ of juiste plek legt."

Linda Slot

"Dank je wel voor de vrolijke noot elke dag, tovert toch telkens weer een glimlach tevoorschijn "

Nicole De Pauw

"Heerlijke mail, altijd goed voor een glimlach, soms voor een schaterlach. Ik hoop nog lang van jouw hrm-tertainment te mogen genieten!"

Anneke Dekker

HR Silverfit

"Steeds weer een leuk stukkie, jongeman!"

Andries Bongers

"Jouw mail brengt leuke herinneringen boven, dank daarvoor."

Susan Quaars